Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@10:04:23 GMT

۱۸ ماه بی رونقی، مصیبتی برای باشگاه‌داران

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۸۸۵۷۲

۱۸ ماه بی رونقی، مصیبتی برای باشگاه‌داران

گروه استان‌ها- ۱۸ ماه از بی‌رونقی کسب و کار باشگاه‌داران به علت گسترش ویروس منحوس کرونا می‌گذرد و مهم‌ترین منبع درآمد آنها با دست‌انداز جدی رو به رو شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، «جواب همراهی بی‌مهری نیست، بهتر بود حداقل حالی از ما می‌پرسیدند»؛ این گلایه باشگاه‌داران از مسئولان است که 18 ماه است مهم‌ترین منبع درآمدشان با دست‌انداز جدی رو به رو شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست از همان ابتدای شیوع کرونا در کشور، این حوزه ورزش بود که خودجوش اماکنش را در راستای کمک به سلامتی جامعه تعطیل کرد. اما باز بودن بسیاری از صنوف غیرضروری بدون توجه به هشدارها و نبود نظارت‌ها سبب گلایه باشگاه‌داران شده است.

تعطیلی‌های مستمر و پی در پی برای این حوزه مهم و سلامت‌آفرین جامعه حالا باعث ایجاد مشکلات بیشتر برای جامعه هدف هم شده است. تعطیلی طولانی مدت و سخت‌گیری بیش از حد باشگاه‌ها منجر به فعالیت‌های زیرزمینی و مخفیانه در محیط‌هایی که امکان نظارت در آن نیست، شده و پروتکل‌ها هم رعایت نمی‌شود که می‌توان به عنوان یک خطر جدی به آن نگاه کرد.

به هر حال آن چیزی که در این شرایط حساس مهم است این است که یک دست صدا ندارد  و همه صنوف باید برای ریشه‌کن کردن این ویروس خطرناک بسیج شوند.

کرونا باشگاه بدنسازی در اردستان را ناک‌اوت کرد/چرا مسئولان از ورزشکاران حمایت نمی‌کنند؟توزیع کننده مکمل بدنسازی تقلبی در فردیس دستگیر شد / کشف یک تن مکمل غیرمجاز ورزشی از متهمدلیل تغییر نایب رئیس بانوان فدراسیون بدنسازی چه بود؟

 نزدیک به 200 تا از موسسان باشگاه‌های استان حدود 8 میلیارد تومان وام دریافت کردند

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان استان اصفهان با اشاره به ارائه تسهیلات به باشگاه‌داران، اظهار داشت: از سال گذشته که سامانه «کارا» با توجه به توافق‌نامه وزارت ورزش و کار و رفاه و تعاون انجام شد بیش از 400 درخواست از باشگاه‌داران استان ثبت کردیم.

حسین زیبایی افزود: از این تعداد نزدیک به 200 نفر از موسسان بین 40 تا 80 میلیون تومان و در مجموع حدود 8 میلیارد تومان وام دریافت کردند، دو مورد استخر هم حدود 400 میلیون تومان وام گرفتند.

وی با بیان اینکه 1490 باشگاه ورزشی در استان اصفهان فعال هستند، گفت: از این تعداد 670 باشگاه در کلانشهر اصفهان فعالیت می‌کنند و از مجموع 1490 باشگاه 618 باشگاه معادل بیش از 41 درصد مجموع باشگاه‌ها را باشگاه‌های بدنسازی تشکیل داده‌اند.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان استان اصفهان ادامه داد: کل باشگاه‌ها بیش از 15 هزار نفر اشتغالزایی ایجاد کرده که متأسفانه با تعطیلی مکرر باشگاه‌ها حدود 99 باشگاه تعطیل شدند که بیش از یک هزار نفر بیکار شده‌اند، ضمن اینکه 110 استخر در سطح استان اصفهان وجود دارد که این استخرها از ابتدای شیوع کرونا  تاکنون به صورت پیوسته تعطیل بوده‌اند که زیان‌های بسیاری متوجه آنان شده است.

زیبایی تصریح کرد: از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تقاضا کردیم که برای مدیران و مربیان باشگاه اولویت دریافت واکسن بگذارند تا مردم با خیال راحت‌تر به باشگاه‌ها مراجعه کنند و همچنین باشگاه‌ها در اولویت یک مشاغل قرار بگیرند تا حداقل تعطیل نشوند.

  به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه نمی‌توان پایان دقیقی را برای کرونا متصور شد امیدواریم با بسته‌های حمایتی که دولت به حوزه پرطرفدار ورزش اختصاص می‌دهد این حوزه بیشتر از این ضرر نکند.

انتهای پیام/166/ف

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: باشگاه داران استان اصفهان باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۸۸۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ از لندن، روزنامه دیلی میل نوشت قربانیان واکسن کرونای شرکت آسترازنکا از شنیدن خبر جمع آوری واکسن‌های این شرکت ابراز شادی می‌کنند، زیرا می‌گویند این واکسن ها، عوارضی داشته است.

این روزنامه نوشت: وکلای ۸۱ نفر از اعضای خانواده قربانیان کنندگان واکسن کرونای شرکت آسترازنکا در انگلیس می‌گویند از این پس، فرد دیگری آسیب نخواهد دید.

به نوشته دیلی میل، شمار بسیار اندکی از دریافت کنندگان واکسن کرونای شرکت آسترازنکا می‌گویند عوارض این واکسن، به مرگ ۸۱ نفر در انگلیس منجر شده است، اما چون اعضای خانواده قربانیان، در مدت معین شده سه ساله، شکایت نکرده اند، نمی‌توانند غرامت دریافت کنند.

روزنامه دیلی میل نوشت: در زمان آغاز همه گیری کووید، واکسن آسترازنکا به عنوان پیشتاز دانش انگلیسی به بازار آمد، اما در ماه‌های اخیر، درباره عوارض لخته شدن خون در دریافت کنندگان آن، اخبار متعددی منتشر شده است.

به نوشته این روزنامه، واکسن کرونا را دانشگاه اکسفورد و شرکت آسترازنکا ساختند و از امروز، این شرکت، داوطلبانه، تبلیغات درباره واکسن را در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا، ادامه نمی‌دهد.

این شرکت اعلام کرده است به علت به بازار آمدن واکسن‌های جدید و کاهش تقاضا برای واکسن کرونا، ساخت و تولید واکسن کرونا را در سراسر جهان، متوقف می‌کند.

شرکت آسترازنکا، شرکت دارویی انگلیسی – سوئدی است.

دیگر خبرها

  • کشته شدن رییس صنف رستوران‌داران در هتل/ محاکمه آغاز می‌شود
  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • وضعیت ناگوار یک بازار تاریخی در نصف‌جهان/از ویراژ شبانه‌روزی موتورسیکلت‌ها تا سدمعبرهای مغازه‌داران
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • اینفوگرافیک| فراریان بزرگ مالیاتی
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • اکثر محورهای اصفهان بارانی است