Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدابراهیم زارعی عصر جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق تصمیم ستاد ملی کرونا و قرارگیری استان در وضعیت نارنجی بیماری کووید ۱۹، تصمیم به تعطیلی واحدهای صنفی تمام شهرها در روزهای منتهی به شب یلدا اتخاذ شده است.
وی اضافه کرد: همچنین در این ایام تردد در سطح شهرها از ساعت ۲۰ تا ۴ صبح ممنوع بوده و پلیس راهور موظف به اعمال قانون با رانندگان متخلف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زارعی یادآور شد: همچنین گروه‌های نظارتی ستادهای مدیریت کرونا در شهرستان‌ها موظف هستند علاوه بر بازرسی از واحدهای صنفی طبق پروتکل‌های اعلامی نسبت به تعطیلی واحدها که در این ۲ روز اقدام نکرده‌اند، اقدام کنند.
وی افزود: این گروه‌ها طبق مصوبات ستاد ملی کرونا می‌توانند در صورت عدم تمکین صاحبان واحدهای صنفی علاوه بر پلمپ واحد صنفی، آنان را به مراجع قضایی معرفی کنند.
معاون سیاسی، امنیتی اجتماعی استاندار کردستان گفت: انتظار می رود مردم این استان جهت رعایت پروتکل های بهداشتی برای ارتقای سطح سلامت جامعه و جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا از تجمع و برپایی دورهمی های خانوادگی حتی به تعداد کم خودداری کنند.

وی یادآور شد: در صورت انجام تجمعات باید در آینده نه چندان دور شاهد اوج‌گیری مجدد شیوع ویروس کرونا باشیم.
به گزارش ایرنا، طرح جامع اعمال محدویت‌های پویا ستاد ملی کرونا، از روز شنبه یکم آذر با ممنوعیت ورود خودروهای غیر بومی و خروج خودروهای بومی به شهرهای نارنجی و قرمز از نظر وضعیت شیوع ابتلا به ویروس کرونا به مرحله اجرا در آمده و تا اطلاع ثانونی آذر ادامه دارد.

هم اکنون چهار شهرستان استان شامل سنندج، کامیاران، مریوان و قروه در وضعیت نارنجی و ۶ شهرستان استان شامل سروآباد، دیواندره، سقز، بیجار، دهگلان و بانه نیز در وضعیت زردا ز نظر شیوع ویروس کرونا هستند.
در حال حاضر ۲۲۶ بیمار در بیمارستان‌های استان بستری هستند و از این تعداد ۱۲۵ نفر در سنندج، ۲۱ نفر در سقز، هفت نفر در مریوان، ۲۶ نفر در قروه، ۱۲ نفر در کامیاران، ۱۴ نفر در بانه، ۱۲ نفر در بیجار، هفت نفر در دیواندره و  ۲ نفر در سروآباد تحت درمان قرار دارند. بنابر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر جمعه ۲۸ آذر در مجموع هفت هزار و  ۱۲۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی و ۱۷۸ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.
از اسفند پارسال تاکنون شمار مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به یک میلیون و ۱۴۵هزار و ۶۵۱نفر رسیده و ۵۳ هزار و ۲۷۳ نفر هم جان خود را از دست داده‌اند که ۸۶۵ هزار و ۴۷۴ نفر بهبود یافته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا استانداری کردستان محدودیت های کرونا یلدای متفاوت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا استانداری کردستان محدودیت های کرونا یلدای متفاوت ویروس کرونا استانداری کردستان محدودیت های کرونا یلدای متفاوت اخبار کنکور واحدهای صنفی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۲۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش‌ترین تخلفات صنوف کاشان چیست؟
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • نرخ جدید نان «آزادپز» در کردستان اعلام شد
  • تغییر تعطیلی آخر هفته از پنج‌شنبه به شنبه و تاثیر آن در آموزش
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • اینفوگرافیک| قیمت خودروهای وارداتی